Residentie Waeyenbergh | Appartementen te koop Leuven Residentie Waeyenbergh | Appartementen te koop Leuven
Interieur

Functionaliteit
en esthetiek in
harmonie.

Jij houdt van een interieur dat ademt, met grote lichtrijke ruimtes. Een samensmelting van hippe designs en hoge kwaliteit. Een ontwerp dat niet alleen heel knap, maar ook functioneel is. Kortom: the best of both worlds. Alles wat je nodig hebt om van je appartement een echte thuis te maken.

Verkies je een appartement dat volledig afgestemd is op jouw smaak? Geen probleem. Wij kunnen je appartement voorzien van de exclusieve meubelen, op maat gemaakte kasten en sfeervolle verlichting die jij wenst. Onze partner RR Interiors uit Knokke-Heist werkt met plezier een voorstel uit dat aansluit bij je stijl.

Scroll down

Wij weten perfect hoe we verschillende ingrediƫnten moeten combineren om tot het perfecte recept te komen. Alle appartementen hebben dezelfde hoge afwerkingsgraad en zijn voorzien van domotica. Met duurzame materialen zoals Hongaarse punt-parket, volledig uitgeruste en onderhoudsvriendelijke keukens met kwalitatieve toestellen van Siemens en een inductiekookplaat, aluminium raamprofielen, etc. kunnen we maximaal wooncomfort verzekeren. Comfort in een exclusief jasje, want de badkamer en keuken worden afgewerkt in een ceppo- of marmerlook. The choice is yours.

Hoge afwerkingsgraad
met duurzame
materialen.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info