Residentie Waeyenbergh Leuven Residentie Waeyenbergh Leuven
Het project

Een echte
eyecatcher in het
straatbeeld.

Residentie ‘Waeyenbergh’ is niet zomaar een vernieuwbouwproject. Het bestaande gebouw krijgt een totaalrenovatie die het straatbeeld volledig transformeert. Het strakke lijnenspel en de hoge afwerkingsgraad zorgen voor een tijdloze uitstraling. Hedendaagse groendaken rond de terrassen van de penthouses en het zicht op de binnentuin maken het plaatje compleet. Bovendien zijn de 39 appartementen opgedeeld in 3 blokken die voor een maximale toegankelijkheid elk een aparte ingang en lift hebben.

Scroll down

Om vlot op je bestemming en terug thuis te raken zijn er 20 overdekte autostaanplaatsen voorzien. Wie liever de fiets gebruikt, kan die opbergen in de ondergrondse fietsenstalling. Daarnaast is er ook aan bergruimte gedacht. Voor alle appartementen en de penthouses is er een individuele kelderberging. Op de benedenverdieping van Residentie ‘Waeyenbergh’ is er ruimte voorbehouden voor vier winkelpanden. De invulling hiervan kan divers zijn, van een koffiebar tot een kledingzaak of een dokterspraktijk.

De binnentuin,
een oase van rust
in de stad.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info